Atlantis Queen

Atlantis QueenAtlantis Queen speelt zich af onder water en je krijgt bij dit spel hulp van de koningin van Atlantis. Dit videoslot is zeer fraai ontworpen en laat je mooie afbeeldingen op de wielen zien. Dit zijn dan afbeeldingen die helemaal in de sfeer van het spel passen. Er zijn dan ook vissen, kisten met goud en oude gebouwen te zien. Het is aan jou om een aantal van deze symbolen op een rij te krijgen en zo een leuk bedrag in de wacht te gaan slapen. Misschien heb je ook wel recht op een bonus en dat kan dan bijvoorbeeld betekenen dat je gratis spins gaat krijgen.

Speel Atlantis Queen op je iPad in het Comeon Casino

Verbaas je over de kwaliteit

Veel spelers verbazen zich over de kwaliteit van dit spel als ze gaan spelen. Dit komt omdat het er niet alleen erg mooi uitziet maar het speelt dan ook nog eens erg makkelijk. Ook op de iPad kun je zonder problemen op dit videoslot gaan spelen. Dan merk je pas hoeveel aandacht eraan dit spel besteedt is want ook op de iPad voel je echt de spanning die hoort bij het spelen op een videoslot. Met je vingers kun je makkelijk dit videoslot gaan bedienen en dat werkt zelfs makkelijker dan wanneer je het toetsenbord en de muis gebruikt als je het spel op de computer speelt.

Atlantis Queen screenshotPlaytech heeft meer interessante videoslots

Nu heeft de fabrikant van dit spel nog veel meer interessante videoslots gemaakt. Playtech heeft zich gespecialiseerd in het maken van spannende videoslots die je op het puntje van je stoel laten zitten. Als je een mooie combinatie draait dan komen de afbeeldingen echt tot leven en dat zal je euforische gevoel alleen maar versterken. Het lijkt soms wel of je een spel op de spelcomputer aan het spelen bent want zo mooi ziet het er allemaal uit. Het beste kun je het zelf eens gaan proberen en jij voelt dan waarschijnlijk dezelfde spanning als die wij voelden toen we begonnen met spelen.