Piggies & the Wolf

Piggies & the WolfJe kent vast wel het sprookje van de wolf en de drie biggetjes, daar gaat het videoslot van de Piggies & the Wolf ook over. Toch is dit wel een heel andere variant op het sprookje. Laten we dan ook maar bij het begin beginnen. Wanneer het spel start dan maak je kennis met de drie biggetjes. Er is een biggetje wat in hogere sferen verkeert doordat er een walm van rook van de stimulerende middelen hangt. Daarna zie je een biggetje wat een echte rocker is. Het derde biggetje dat is het meest interessante biggetje want dit biggetje heeft het huis vol met goud liggen. De wolf die maakt zich dan ook helemaal klaar want hij wil de huisjes van deze biggetjes graag omver blazen.

Speel Piggies & the Wolf op je iPad in het Comeon Casino

Het videoslot ziet er leuk en humoristisch uit

Humor is toch wel het sleutelwoord bij dit videoslot. Dit bleek al uit het intro maar ook als je gaat spelen dan zal je vaak een glimlach op je gezicht krijgen. Ook wanneer je het spel op de iPad speelt dan zal dit voor veel plezier bij je zorgen. Het speelt dan net zo fijn als op de computer en je beleeft dan ook dezelfde spanning. Jij zult er alles aan gaan doen om zoveel mogelijk van deze leuke figuurtjes op een rij te krijgen voor een leuke winst.

Met Playtech vermaak je je altijd

Piggies & the Wolf de wolfWanneer je een spel van Playtech speelt dan vermaak je je altijd. Dit blijkt dan ook wel weer uit dit videoslot. Er is de spanning en dan ook nog eens de humor. Er is tot in het kleinste detail gewerkt aan dit spel en dat zie je gewoon terug. Het maakt helemaal niet uit of je nu op de computer of op de iPad speelt. Jij zult graag dit spel gaan spelen en dan wil je er ook alles aan doen om een leuk bedrag te winnen.

Dit is dan niet alleen het geval bij dit videoslot maar ook bij de andere videoslots van Playtech. Ook dit zijn videoslots van hoge kwaliteit en deze laten je ook lachen of soms ook in spanning zitten. Er is dan ook veel afwisseling. Wil je dan eens een keer wat anders dan kun je ook bij het overige aanbod van deze fabrikant gaan kijken. Het kan dan bijna niet anders of er zal ook iets voor jou bij te vinden zijn. Er rest dan ons dan ook niets anders dan je veel plezier tijdens het spelen te wensen.