Wild Gambler

Wild GamblerAls je begint met spelen op Wild Gambler dan word je meteen de vraag gesteld hoe wild jij bent. Dit is een vraag die zeer van toepassing is want je moet absoluut niet bang zijn om te gaan spelen op dit videoslot. Er zijn namelijk nogal wat wilde dieren in aanwezig en natuurlijk is ook de koning van de jungle de leeuw aanwezig. Dit is ook het dier wat je het grootste bedrag op kan leveren. Wanneer je dit dier te zien krijgt na een spin wordt deze ook meteen vastgezet in een kooi en kun je nog een keer gaan draaien om nog meer leeuwen op de wielen zichtbaar te maken.

Speel Wild Gambler op je iPad in het Comeon Casino

Dit videoslot biedt vele mogelijkheden

Wanneer je een uitgebreid videoslot zoekt dan moet je deze zeker gaan spelen. Als het de eerste keer is dat je gaat spelen dan krijg je aan het begin precies te zien hoe het spel werkt en wat er te winnen is. Er is dan bijvoorbeeld ook te zien dat je moet dat je naast de leeuw ook de stokstaartjes te zien krijgt. Dit zijn namelijk beesten die je de bonus kunnen bieden en hiermee krijg je dan gratis spins.

Het spelen op de iPad

Nu wil jij natuurlijk gaan weten hoe dit spel op de iPad speelt. Wij kunnen je meteen gaan vertellen dat dit erg fijn speelt en dat je helemaal meegetrokken wordt in het spel. Playtech is de maker van het spel en deze heeft er echt voor gezorgd dat de beleving en de besturing van het spel minimaal net zo goed is als wanneer je op de computer speelt. Wij nodigen je dan ook van harte uit om zelf eens op dit videoslot te gaan spelen en je ziet dan meteen waarom je lef moet hebben om dit spel te gaan spelen. Ben je niet bang, kom dan snel spelen!

Wat is je leeftijd?

age