Fantastic Four

Fantastic FourJe zult vast de film The Fantastic Four wel kennen. Dit is dan ook het gelijknamige videoslot wat gebaseerd is op de film. Uiteraard vind je er alle hoofdrolspelers in terug en deze zijn zeer fraai vormgegeven. In tegenstelling tot de vier superhelden is het niet jouw taak om de wereld te gaan redden. Wat je wel moet gaan doen is zorgen dat je een zo hoog mogelijk bedrag binnen gaat halen. Misschien is dit wel de jackpot en deze is duizenden euro’s. Dit is heel wat geld wat je zomaar even kunt gaan winnen. Het enige waar je voor hoeft te zorgen dat is het krijgen van zoveel mogelijk dezelfde symbolen op dit videoslot.

Speel Fantastic Four op je iPad in het Comeon Casino

Zie de actiehelden tot leven komen

Playtech is de maker van dit spel en deze hebben de actiehelden echt tot leven laten komen. Heb je een winnende combinatie dan zie je verschillende animaties. Zo zie je bijvoorbeeld de krachten van de ene superheld en een andere superheld laat weer zien hoe goed deze kan vechten. Je zal er dan ook met verbazing naar zitten te kijken. Door de vele winlijnen heb je een goede kans om een leuke combinatie te gaan maken. De winst kun je dan weer gebruiken om mee te gaan spelen maar je kunt deze natuurlijk ook uit laten betalen.

Speel dit spel vooral ook op de iPad

Deze website staat helemaal in het teken van het spelen op de iPad en dit is ook een spel wat je zeker eens een keer op de iPad moet gaan spelen. We zeggen dit omdat het spel zeer fijn speelt en omdat je dan ook nog eens kunt gaan spelen waar je maar wilt. Ook als je even een half uurtje over hebt dan kun je een spelletje gaan spelen. Dit is dan ontspannend maar tegelijkertijd zorgt het ook voor een fijne spanning. Het klinkt vreemd maar als je zelf gaat spelen dan weet je meteen wat wij bedoelen.