Great Blue

Great BlueDe Great Blue videoslot die speelt zich voornamelijk af onder water. Trek je duikpak dan ook maar aan en zet je zuurstofflessen maar klaar want er staat een behoorlijk avontuur aan te komen. Op de wielen van dit videoslot zijn vooral afbeeldingen van vissen en andere dieren te vinden die onder water leven. Jij zult er alles aan willen doen om zoveel mogelijk dezelfde van deze afbeeldingen op een rij te krijgen om zo een leuk geldbedrag in de wacht te slepen. Misschien win je wel de jackpot en dan ga je er helemaal met een gigantisch geldbedrag van door.

Speel Great Blue op je iPad in het Comeon Casino

Het spelen van het spel

Op deze website bespreken we videoslots die je kunt gaan spelen op de iPad en dat is dan ook bij dit videoslot het geval. Het spel speelt zeer gemakkelijk en zal je lang plezier bieden. Zo heb je vele winlijnen en kun je makkelijk in gaat zetten. Iedere spin voel je weer die spanning en als de snelheid van de wielen afneemt dan ga je steeds verder naar voren tot je op het puntje van je stoel zit. Ook wanneer je dit spel op de iPad speelt dan zal dit deze spanning teweegbrengen.

Great Blue screenshotLaat je verrassen door Playtech

Playtech staat bijna synoniem voor kwaliteit. Ook bij dit spel zal je dit ervaren. Het is een spel wat er in eerste instantie erg mooi uitziet. Het geeft echt de onderwaterwereld mooi weer en laat je kennis maken met leuke vissen. Het spelen zorgt voor een echte spanning. Dit kan erg lastig neer te zetten zijn op een iPad maar toch is dit bij dit videoslot niet het geval. De besturing zal je direct leren en dan speelt het ook erg makkelijk. Alles is eraan gedaan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daar komt dan ook nog eens bij dat je een enorm geldbedrag kunt gaan winnen en daar doe je het natuurlijk allemaal voor.