Pink Panther

Pink PantherDe Pink Panther, wanneer je hier aan denkt dan krijg je vast leuke herinneringen aan de films of aan de televisieserie. Als dit bij jou ook zo is dan moet je ook echt een keer dit videoslot gaan spelen. Wanneer het spel start dan zie je het intro van het spel. Dit is een zeer interessant en grappig intro. Op een leuke manier word je verteld wat er allemaal te beleven is in dit spel en welke bonusspellen er allemaal te spelen zijn. Dit zal je dan ook een goede indruk geven hoe uitgebreid dit spel is.

Speel Pink Panther op je iPad in het Comeon Casino

De bonusspellen

Er zijn vele leuke bonusspellen te spelen en dit kan je dan bijvoorbeeld gratis spins opleveren maar ook leuke geldbedragen zijn er dan te winnen. Je wilt er dan ook alles aan doen om de symbolen op een rij te krijgen om deze spellen te kunnen spelen. Misschien mag jij wel het jackpot spel gaan spelen en dan weet je dat je helemaal een goede kans hebt om met een megabedrag weer het spel te verlaten.

pink panther screenshotSpelen op de iPad

Het spelen van dit spel op de iPad is zeer leuk en makkelijk. Ook dan krijg je het intro te zien en kun je vervolgens meteen gaan spelen. Het zal je verbazen hoe makkelijk het spel speelt. Ook voor jou is dit een verademing. Tijdens het spelen zie je de roze panter meekijken en heb je nu een goede spin waarbij je iets wint dan zie je hem ook echt blij voor je zijn. Dit spel is door Playtech echt mooi gemaakt en speelt ook zeer soepel op de iPad.

Playtech brengt je kwaliteit

Aan alles aan dit spel merk je dat Playtech echt een fabrikant is die je kwaliteit biedt. Dit is dan omdat het zo makkelijk speelt en ook omdat het er zo leuk uitziet. Kijk dan ook eens bij de andere spellen van deze fabrikant en je zult zien dat er alleen maar spellen van hoge kwaliteit beschikbaar zijn.