Desert Treasure II

Desert Treasure IIDe woestijn, spinnen en kamelen. Dit zijn enkele van de afbeeldingen die je kunt vinden op de wielen als je gaat spelen op het Desert Treasure II videoslot. Het is een videoslot wat gemaakt is door Playtech en dat merk je aan alles. De kwaliteit die spat er echt vanaf en je zult dan ook veel plezier hebben tijdens het spelen. Dit is dan niet alleen omdat het er zo leuk uitziet maar ook omdat het spel zo makkelijk speelt. Dit videoslot speelt ook op de iPad erg fijn en je zult dan ook op ieder moment dat je maar even tijd hebt op dit videoslot kunnen gaan spelen.

Speel Desert Treasure II op je iPad in het Comeon Casino

De beleving is zeer intens

Dit is echt een voorbeeld van een videoslot dat een zeer intense beleving biedt. Ook als je op de iPad speelt dan is dit het geval. Dit is erg knap omdat het spelen op de iPad anders is dan wanneer je op de computer of op de laptop speelt. Dit wil overigens niet zeggen dat dit slechter is. Zo mogelijk speelt het spel nog makkelijker op de iPad en dit Desert Treasure II screenshotis omdat de besturing makkelijk met de vingers gedaan kan worden en je geen toetsenbord en muis nodig hebt.

Speel ook eens een ander Playtech spel

Naast dit videoslot is het ook zeker aan te raden eens een ander spel van Playtech te gaan spelen. Ook dan zie je dat deze erg gedetailleerd zijn en dat deze je erg veel plezier kunnen bieden. Het zijn spellen die allemaal door mensen gemaakt zijn die zelf fanatieke spelers zijn en ze weten dan ook precies wat er nodig is om een goed videoslot te maken. Dat het leuk speelt dat is natuurlijk leuk maar je moet er wel leuke prijzen mee kunnen winnen. Dat is zeker het geval en misschien win jij wel de jackpot en ga je er met duizenden euro’s mee vandoor.