Gladiator

GladiatorWanneer je denkt aan de Gladiator dan denk je aan de gelijknamige film. Ook het videoslot waar het in dit artikel over gaat is gebaseerd op deze film. De film is al een tijdje geleden uitgebracht en het is dan ook leuk dat dit videoslot je leuke herinneringen brengt. Dit komt dan onder andere door de afbeeldingen die op de wielen te zien zijn. Zo zie je bijvoorbeeld het Colosseum. Heb je nu een winnende combinatie dan komen deze afbeeldingen ook echt tot leven. Je weet dan al dat je een leuke winst hebt behaald en dat word je ook nog eens erg vrolijk van wat erop het scherm te zien is.

Speel Gladiator op je iPad in het Comeon Casino

Het spelen van het videoslot op de iPad

Het videoslot dat is gemaakt door Playtech en dit is een fabrikant die de prachtige videoslots maakt. Dit is ook wel te zien aan dit videoslot. Wat er verder zo goed is dat is dat de spellen ook prima te spelen zijn op de iPad. Het bedienen gaat erg gemakkelijk en het spel ziet er dan ook nog eens fantastisch uit. Het speelt zeker zo makkelijk als op de Gladiator screenshotcomputer en als groot voordeel heb je dan dat je op de iPad overal dit spel kunt gaan spelen.

Win enorme geldbedragen

Als je speelt op deze videoslot dan kun je zeer hoge bedragen gaan winnen. Dit is dan niet alleen bij dit videoslot maar ook bij de andere spellen van Playtech. Het is dan ook zeker aan te raden eens te kijken bij de andere spellen en te kijken wat er te winnen is. Je zal echt niet de eerste zijn die er met een enorm geldbedrag vandoor gaat. Het spelen van de Gladiator is zeer vermakelijk en daarnaast ook nog eens zeer spannend. Vanaf de eerste spin zit je gekluisterd aan je scherm en ben je helemaal in de ban van dit spel.