Wild Spirit

Wild SpiritDe indianen die hebben een rijke cultuur en dat is waar het videoslot Wild Spirit op gebaseerd is. Je ziet dan dan ook afbeeldingen die met deze cultuur te maken hebben en jij wilt zoveel mogelijk dezelfde afbeeldingen op de wielen zien om een leuk geldbedrag te gaan winnen. Wat direct opvalt aan dit spel dat is dat het zo makkelijk speelt. Dit geldt dan natuurlijk ook als je het spel op de iPad speelt. De besturing is erg simpel en heb je meteen onder knie. Misschien werkt de besturing nog wel makkelijker dan wanneer je op een computer speelt.

Speel Wild Spirit op je iPad in het Comeon Casino

Prachtige beelden verschijnen op je scherm

Tijdens het spelen verschijnen er prachtige beelden op je scherm. De afbeeldingen die zijn al erg mooi om te zien maar draai je dan ook nog eens een winnende combinatie dan zie je indrukwekkende animaties. Je hebt dan al gewonnen en dan wordt je ook nog eens beloond met het kijken naar de animatie. Nu weten wij ook wel dat het gaat om het winnen van een zo hoog mogelijk bedrag. Toch geven de animaties wel een extra dimensie aan het spel. Wild Spirit screenshot Kijken we naar de afbeelding van het paard dan begint deze helemaal te steigeren en dat is zeer mooi gemaakt.

Playtech staat voor de kwaliteit

Het mooie aan Playtech dat is dat ze staan voor de kwaliteit van de spellen. Je weet dat de spellen met veel toewijding gemaakt zijn en dat er alles aan gedaan is om jou een zo goed mogelijke speelervaring te bieden. Dit blijkt niet alleen uit dit videoslot maar ook uit de vele andere videoslots van deze fabrikant. Ga maar eens kijken op onze website en zie welke leuke andere videoslots er nog meer gemaakt zijn. Al snel zal je een favoriet hebben en uiteraard werken al deze videoslots ook uitstekend op je iPad en kun je overal gaan spelen waar je maar wilt.